default-header
HomeNieuwsOp naar de volgende 50!

Op naar de volgende 50!

Columns

woensdag 9 december 2020, door Hartpatiënten Nederland

Welkom in het laatste HPNLmagazine van dit jaar. 2020; wat een jaar om op terug te kijken. Ongetwijfeld een memorabel jaar voor iedereen. Dit jaar heeft denk ik meerdere wijze lessen met zich meegebracht. Maar de belangrijkste is denk ik toch dat gezondheid het aller-allerbelangrijkste is in het leven. Soms zelfs het enige dat telt… Het is maar weer gebleken dat we bevoorrecht zijn als onze gezondheid goed is en blijft. Corona heeft vele mensenlevens gekost, wellicht zelfs in uw eigen omgeving.

 

 

2020 zou voor ons een bijzonder jaar worden, maar dan op een heel andere manier. Wij vierden ons 50-jarig jubileum en we keken erg uit naar deze mooie mijlpaal. Er was geen groot feest of iets dergelijks gepland hoor. We zouden het gewoon ingetogen vieren, precies zoals bij ons past. Degenen die het allerbelangrijkst zijn voor ons, wilden we in het zonnetje zetten: onze trouwe donateurs. Als blijk van waardering stuurden wij daarom eerder dit jaar een gelukshartje toe; handgemaakt, in gelimiteerde oplage. Ook verstuurden we onze Jubileum Special, waarin we terugblikten op 50 jaar Hartpatiënten Nederland.

 

Helaas speelt corona ook ons behoorlijk parten. Mede daardoor gebruikten wij dit jaar vooral om ons klaar te stomen voor de komende jaren. Ook in de toekomst willen wij een belangrijke rol blijven

spelen in de hartzorg. Want dat is hard nodig! Met alle veranderingen die we al hebben doorgevoerd (zoals een spiksplinternieuw magazine, een nieuwe website, onze digitale assistent Yara, maar ook de mogelijkheid tot consulten middels beeldbellen) heb ik er vertrouwen in dat we er de komende jaren weer tegenaan kunnen. Op naar de volgende 50 jaar dus; onafhankelijk en objectief, precies zoals u van ons gewend bent!

 

Helpt u ons om dit mogelijk te blijven maken? Dit kan op de eerste plaats natuurlijk door uw bijdrage voor het nieuwe jaar te voldoen, of een eventuele extra bijdrage. Daarnaast nodig ik u van harte uit om onze Stichting onder de aandacht te brengen in uw omgeving. Misschien is er wel een familielid, vriend, kennis of buur die ook geïnteresseerd is in wat wij allemaal doen en kunnen betekenen? Kijk dan snel op pagina 74 voor een mooie actie! Als u iemand anders aanmeldt als donateur krijgt u, als blijk van waardering, een mooi boek cadeau van ons. U kunt kiezen uit diverse interessante titels,  die stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn. Blader dus snel verder en lees meer over deze actie!

 

Ook al is dit jaar alles anders dan ‘normaal’, ik wens u hele fijne feestdagen toe namens alle medewerkers van Hartpatiënten Nederland. En nogmaals: onze grote dank voor uw steun!