hartritme, hartritmestoornis, voorkamerfibrillatie,

Onbekende hartritmestoornis komt straks dubbel zo vaak voor

Belgische cardiologen waarschuwen dat de hartritmestoornis voorkamerfibrillatie (VKF) tegen 2050 twee keer zoveel voorkomt als nu. Veel mensen merken niet dat ze er last van hebben. Daarom adviseren artsen aan 65-plussers om zich te laten onderzoeken.
 
“Ook gezonde mensen zonder klachten laten zich best vanaf 65 jaar controleren bij de huisarts,” aldus cardioloog Dr. Yves Vandekerckhove van het AZ Sint-Jan in Brugge.
 
Lees verder op Welingelichtekringen.nl  

Reacties (3)

 • afbeelding van myra
  myra

  Maar hoezo onbekende hartritmestoornis ? VKF= boezemfibrilleren en is de meest voorkomende hartritmestoornis,zeker bij oudere mensen...

  sep 26, 2018
 • afbeelding van Yolanda Klooster
  Yolanda Klooster ( )

  Deze stress maatschappij en competitie gerelateerde werkomgevingen maken mensen doodziek Mensen worden tegen elkaar opgezet, dit is korte termijn denken en levert snel resultaat maar maakt uiteindelijk meer kapot dan ons lief is. Als je ergens last van hebt ben je een zeur, als je last hebt van uitgaand publiek wat de longen uit het lijf schreeuwt na een avondje stappen moet je er maar aan wennen en anders oprotten uit de stad, waar je bent opgegroeid, maar deze stad was ooit gemoedelijk Mensen dachten na, na een avondje stappen, dat de Mensen die sliepen gewoon de volgende ochtend weer vroeg op moesten, tegenwoordig neemt men Vrijheid maar Verantwoordelijkheid ten aanzien van je Medemens lijkt niet meer te bestaan. SUPERTRIEST.

  sep 26, 2018
 • afbeelding van Grija
  Grija ( )

  Volgens mij wordt hier met onbekend bedoeld "onbekend bij de patient".

  sep 26, 2018

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.