default-header
HomeNieuwsOnbeantwoorde vragen? Stel uw vraag aan Hartpatiënten Nederland

Onbeantwoorde vragen? Stel uw vraag aan Hartpatiënten Nederland

Geen onderdeel van een categorie

woensdag 29 juli 2020, door Hartpatiënten Nederland

Blijft u ook met veel vragen rondom uw hartproblemen lopen? Stel ze ons. Graag horen wij welke vragen u heeft nadat u, direct of indirect, te maken kreeg met hartziekte.

Blijft u ook met veel vragen rondom uw hartproblemen lopen? Stel ze ons. Graag horen wij welke vragen u heeft nadat u, direct of indirect, te maken kreeg met hartziekte. Op welk gebied dan ook. Of het nu te maken heeft met werkhervatting, een soort ingreep, stress, leefstijl, seks, symptomen, medicijnen, revalidatie etc.

Uit onderzoek blijkt dat veel patiënten vragen hebben die niet aan de orde komen tijdens het bezoek aan de cardioloog of huisarts. Ook de coronacrisis speelt hierin natuurlijk een grote rol. De redenen zijn zeer uiteenlopend: communicatie, stress, tijdsdruk, schaamte, nieuwe beleving of klachten. Vaak komt niet alles aan de orde en denkt u na de afspraak: ‘dit had ik ook nog moeten vragen’. Maar ja, dan bent u weer thuis.

Wij doen ons goede werk al 50 jaar en ondersteunen hartpatiënten en hun familie, dat betekent dat wij graag gericht antwoord geven op de meest gestelde vragen. Deze vragen horen wij graag en we geven antwoord op de meest gestelde vragen. Mail uw concrete vraag, kort en bondig, naar roermond@hartpatienten.nl. Desgewenst kunt u deze geheel anoniem stellen.

Voor meer artikelen klik hier:


Geef een reactie


Reacties (1)

  • alexruiterferrari@hotmail.com 14 december 2023

    Een goede dag
    Ik heb een vraag ik heb zelf een hartaanval en hartstilstand gehad en ik ben nog maar 44 en het valt me zelf ook al op dat ik heel snel kwaad reageer en ik probeer me inte houden bij mensen maar lukt niet altijd en ik vergeet ook wel eens wat waar ik voorheen geen last van had maar is dit ook bekend bij jullie
    Mvg Alex