Jan Chin, Uit het hart geschreven, boek, cadeautip

Nu verkrijgbaar: Uit het hart geschreven!

Yvonne van Overveld heeft onlangs het eerste exemplaar van “Uit het hart geschreven” overhandigd aan de schrijver van deze hartverwarmende bundel vol leesplezier, Jan Chin. En daar paste natuurlijk een fleurig boeketje bloemen bij!

Voormalig cardioloog Jan Chin schrijft al jaren columns in ons HartbrugMagazine. Die vele columns zijn nu gebundeld in het rijk geïllustreerde boek Uit het hart geschreven! Een prettig boek om onderweg of ’s avonds nog eens even door te bladeren. Jan helpt je positief te denken, ook waar je misschien alles zwart ziet. En hij leert ons te accepteren wat op onze weg komt, en vanuit ons hart te leven.

Uit het hart geschreven is voor trouwe donateurs een feest van herkenning. In elke uitgave steekt Jan ons opnieuw een hart onder de riem en helpt ons vol goede moed en met vertrouwen in het leven verder te gaan. 

Yvonne heeft heel wat uren in het boek gestoken en zorgde voor de prachtige vormgeving en daarmee ook voor het sprankelende en kleurrijke leesplezier. Jan en Yvonne zijn beiden in hun nopjes en bevelen het boek van harte aan, zoals op de foto te zien is! Ook als cadeautip zéér aan te bevelen!

Klik hier om het boek 'Uit het hart geschreven' te bestellen of bel naar ons kantoor 0475-317272

 

 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.