default-header
HomeNieuwsNieuwe hartklep voor Mick Jagger

Nieuwe hartklep voor Mick Jagger

Geen onderdeel van een categorie

dinsdag 2 april 2019, door Hartpatiënten Nederland

Rolling Stones boegbeeld Mick Jagger krijgt een nieuwe hartklep. Deze week nog wordt hij hiervoor in New York geopereerd. Naar verwachting zal de 75-jarige rockster volledig herstellen van de operatie. Komende zomer kan hij weer op het podium staan, maakte de nieuwssite Drudge Report maandag bekend.
Afgelopen weekend zegden de Rolling Stones een tournee door Noord-Amerika af. Jagger kon niet optreden en moest medisch worden behandeld. Op 20 april zouden de Stones een eerste van zeventien concerten geven in Miami. Al die concerten zijn afgeblazen. De Stones beloofden op een later tijdstip de concerten in te halen.
Overigens gaat al langer het verhaal dat een beetje Stonesfan een concert zeker moet bijwonen. Het zou wel eens het laatste kunnen zijn, blijkt een veelgehoorde reden om concertkaartjes te kopen. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood weten echter van geen ophouden. Al met al lijkt het erop dat de Stones hun uiterste houdbaarheidsdatum nog niet bereikt hebben.

Voor meer artikelen klik hier