Laatste kans: Edelstenen gelukshartjes

Deze week kunt u nog een donatie voor 2020 voldoen. Bij een donatie in ons jubileumjaar van minimaal € 20,20 ontvangt u eind deze maand (samen met het nieuwe HartbrugMagazine) een edelstenen gelukshartje ter waarde van € 9,95 van ons cadeau*. Bovendien ontvangt u dan het gehele jaar de tijdschriften.

Deze prachtige unieke hartjes zijn ook los te bestellen. Dan heeft u zelf de keuze uit de negen verschillende steensoorten. We horen van veel mensen dat deze hartjes een veilig, hartverwarmend gevoel kunnen geven. Ze hebben er steun aan. Ze schenken ze aan hun kinderen, kleinkinderen, naasten en aan anderen. Wellicht aan de buren die de boodschappen regelen. Of gewoon om iemand aan riem onder het hart te steken. Zo bestelde Jan & Ria Muusz onlangs negen edelstenen hartjes, één van elke soort. “Deze hartjes bestellen we voor onze kinderen en kleinkinderen, omdat ze zo goed voor ons zorgen in deze tijd. Het is natuurlijk niet in waarde uit te drukken wat ze allemaal voor ons doen, maar dit is symbolisch bedoeld.”

Desgewenst versturen wij de bestellingen aan degene die u wilt verrassen. En uiteraard vermelden wij daarbij wie hen in het zonnetje zet. Echt een ongelooflijk mooi gebaar waar u anderen heel blij mee kunt maken. En daardoor uzelf ook.

Kijk voor meer informatie op www.hartpatienten.nl/edelsteen. Bestellen kan via de website, mail of telefoon.

Veel geefplezier en geluk gewenst.
 
Jan van Overveld
 
* Actie geldig tot zondag 12 april 2020
 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.