Laatste kans: Edelstenen gelukshartjes

Deze week kunt u nog een donatie voor 2020 voldoen. Bij een donatie in ons jubileumjaar van minimaal € 20,20 ontvangt u eind deze maand (samen met het nieuwe HartbrugMagazine) een edelstenen gelukshartje ter waarde van € 9,95 van ons cadeau*. Bovendien ontvangt u dan het gehele jaar de tijdschriften.

Deze prachtige unieke hartjes zijn ook los te bestellen. Dan heeft u zelf de keuze uit de negen verschillende steensoorten. We horen van veel mensen dat deze hartjes een veilig, hartverwarmend gevoel kunnen geven. Ze hebben er steun aan. Ze schenken ze aan hun kinderen, kleinkinderen, naasten en aan anderen. Wellicht aan de buren die de boodschappen regelen. Of gewoon om iemand aan riem onder het hart te steken. Zo bestelde Jan & Ria Muusz onlangs negen edelstenen hartjes, één van elke soort. “Deze hartjes bestellen we voor onze kinderen en kleinkinderen, omdat ze zo goed voor ons zorgen in deze tijd. Het is natuurlijk niet in waarde uit te drukken wat ze allemaal voor ons doen, maar dit is symbolisch bedoeld.”

Desgewenst versturen wij de bestellingen aan degene die u wilt verrassen. En uiteraard vermelden wij daarbij wie hen in het zonnetje zet. Echt een ongelooflijk mooi gebaar waar u anderen heel blij mee kunt maken. En daardoor uzelf ook.

Kijk voor meer informatie op www.hartpatienten.nl/edelsteen. Bestellen kan via de website, mail of telefoon.

Veel geefplezier en geluk gewenst.
 
Jan van Overveld
 
* Actie geldig tot zondag 12 april 2020
 

Reacties (2)

 • afbeelding van Jan-Willem Buys
  Jan-Willem Buys ( )

  Gaarne drie gelukshartjes. IK heb drie dochters en ik wil aan ieder een gelukshartje geven.
  Bij voorbaat dank.

  Jan-Willem Buys
  Bosstraat 127
  3971XC Driebergen

  mei 04, 2020
 • afbeelding van Linda Mark
  Linda Mark ( )

  HOE KREEG IK MIJN LENING VAN DIT GROTE BEDRIJF

  Hallo mijn lieve mensen, ik ben Linda McDonald, woon momenteel in Austin Texas, VS. Ik ben op dit moment een weduwe met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2018 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel privé als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet afgewezen, niet ten volle ten prooi vallen aan die schurken die ze zelf geldschieter noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en u zult niet meer van hen horen dat ze het mij twee keer hebben aangedaan voordat ik de heer David Wilson ontmoette. Het interessantste is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgemaakt, dus ik zal u adviseren contact op te nemen met de heer David als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere aflossingsplannen en schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het veiligstellen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

  Ze bieden allerlei soorten leningen aan

  Lening op korte termijn (5_10 jaar)
  Langlopende lening (20_40)
  Lening op middellange termijn (10_20)
  Ze bieden een lening aan
  Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
  Studielening .........., lening voor opstarten van bedrijven
  Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
  E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is de financiële lening van David Wilson de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik mevrouw Linda McDonald je veel geluk toewees ... ....

  mei 14, 2020

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.