Kikkererwtenknabbels

Kikkererwten zijn peulvruchten en zitten vol vezels. Maak er eens knabbels van. Een stuk gezonder dan chips en borrelnootjes. 
 
Verwarm de oven voor op 200° C. Meng 2 eetlepels olijfolie met 1 theelepel pittig (gerookt) paprikapoeder. Schep er 200 gram gare kikkererwten (liefst zelf gekookt) door en zorg dat ze rondom bedekt zijn met olie.
Spreid de kikkererwten uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de kikkererwten in de oven in ongeveer 20-25 minuten knapperig.
Laat ze afkoelen en serveer ze als snack of strooi ze over een salade.
 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.