default-header
HomeNieuwsJuni uitgaven HartbrugMagazine & HartbrugReizen

Juni uitgaven HartbrugMagazine & HartbrugReizen

vrijdag 8 juni 2018, door Hartpatiënten Nederland

Onze tijdschriften HartbrugMagazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, deze magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!

HartbrugMagazine
In HartbrugMagazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. In deze uitgave onder meer een interview met volkszanger Chris de Roo, aandacht voor de wachttijden, een artikel over gezonder zonder drank, in Hartevrouw meer aandacht voor het feit dat vrouwen liever een vrouw als huisarts hebben, en bij Young & Yearning wordt er meer verteld over het hart in combinatie met hitte.

HartbrugReizen
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave besteden we o.a. aandacht aan natuurtochten, hoe om te gaan met angst voor aanslagen, dineren als spannend avontuur en wildplukken in Nederland. Verder presenteren wij een nieuwe Langlauf-wandel reis naar Berchtsgadener Land (Duitsland) en een 21-daagse overwinterreis naar Spanje. Maar ook de reizen naar Berlijn, Kroatië en de Kerstreis worden nog eens belicht!

Bekijk hier online een voorproefje van HartbrugMagazine en van HartbrugReizen.

Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6x HartbrugMagazine en 6x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier.

 


Geef een reactie