default-header
HomeNieuwsHet nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Het nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Belangenbehartiging

dinsdag 14 maart 2023, door Hartpatiënten Nederland

Inmiddels ligt de nieuwe uitgave van het HPNLmagazine op de deurmat bij onze donateurs.
Ook dit keer, zoals u van ons gewend bent, weer boordevol interessante en informatieve artikelen en interviews.

Zo deelt schrijver Paul van Hooff, die in februari 2022 een hartinfarct kreeg in Bolivia, zijn persoonlijke verhaal. John Boon vertelt meer over hoe hij 5 hartinfarcten wist te verwerken. Personal trainer en coach Radmilo Soda adviseert hartpatiënten om het krachthonk in te gaan en we besteden aandacht aan het belang van goed tandenpoetsen. Ook interviewden we Iceman Wim Hof en diëtist Leroy van de Ree geeft tips hoe je met een kleine beurs tóch gezond kunt eten.

Ook is er meer te lezen over diverse medische interessante onderwerpen. Zo vertelt cardiothoracaal chirurg Peyman Sardari Nia over het hartteam en verpleegkundig specialist Astrid de Vries over het belang van hartrevalidatie. Hartchirurg Ehsan Natour gaat dieper in op aneursyma’s, terwijl Marian de beleving van de patiënt belicht. Dr. Michiel Henkens is aan het woord over de Hartenbank.

En er is aandacht voor het webinar met hartchirurg Ehsan Natour, over doodsangst, het gevoel waarmee hartpatiënten de operatiekamer ingaan. Heeft u dit gemist? Geen zorgen, terugkijken kan nog steeds!

Dit is nog maar een kleine greep, dus lees snel verder. Wij wensen u veel leesplezier!

Ook hebben we een aparte reisbrochure uitgebracht van onze unieke HartbrugReizen! Ter ere van het 35-jarig jubileum zijn er enkele reizen georganiseerd naar extra bijzondere bestemmingen. In deze uitgave staat het volledige reisprogramma van 2023 gepubliceerd. Wees er snel bij! Deze reisbrochure aanvragen kan via www.hartbrugreizen.nl

Vraag snel een proefexemplaar aan.

Als u dit magazine graag elke 2 maanden wil ontvangen, dan kunt u hier doneren. Bij de keuze vriend/vriendin ontvangt u het magazine alleen digitaal, bij abonnee en supporter ontvangt u dit automatisch elke 2 maanden op de deurmat.

Veel leesplezier!


Geef een reactie