default-header
HomeNieuwsHelp een hulpbehoevende bij het opknappen van de tuin!

Help een hulpbehoevende bij het opknappen van de tuin!

Geen onderdeel van een categorie

dinsdag 30 juli 2019, door Hartpatiënten Nederland

Schrik niet, je hoeft het niet zelf te doen, hoor! Maar je kunt toch helpen bij het opknappen van de tuin van een hulpbehoevende door dit aan te melden. Op die manier doe je een goeie daad! De hoveniersbranche steekt tussen 23 en 28 september namelijk de handen uit de mouwen om hulpbehoevenden te helpen. En wel met het project Hovenier Helpt: dat is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is dé kans om iemand te verrassen!

Laten we dus samen in actie komen: Groen doen is goed doen! Doe je ook mee?
Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur om iedereen de kans te geven een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier.
Meld je project voor 1 september aan. Eén week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw project bij de selectie zit.

Wat is het?

Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. Je kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Voor wie is het?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland ook groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is dé kans om iemand te verrassen!

Waarom is het?

Hovenier Helpt is opgezet om Nederland groener te maken, maar ook om de medemens te helpen. Wij willen in de laatste week van september laten zien hoe belangrijk het is dat er aandacht wordt besteed aan álle Nederlanders. Iedere inzet geeft Hovenier Helpt een extra bijzonder tintje.

Hoe werkt het?

Hovenier Helpt moet voor 1 september alle projecten ontvangen. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw project bij de selectie zit. Ken je iemand in je omgeving die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Meld dan je project dan aan voor de week van ‘Hovenier Helpt’ en houd de website in de gaten! De klus moet in één dag uit te voeren zijn door een hovenier.
Project aanmelden via: https://hovenierhelpt.nl/aanmelden/
Groen doen is goed doen

Voor meer artikelen klik hier