Hartpatiënten Nederland pakt uit: gratis edelsteentjes voor nieuwe donateurs!

Wie jarig is trakteert. Onze belangenorganisatie voor hartpatiënten timmert maar liefst vijftig jaar aan de weg. Alle reden dus om in dit jubileumjaar uit te pakken met een uniek cadeau voor nieuwe donateurs: wie zich nu bij ons aansluit, krijgt als welkomstgeschenk een verrassingshart van halfedelsteen aan een zijden bandje. 

Onze donateurs krijgen allemaal zo’n hartje thuis gestuurd. Ben je nog geen donateur, grijp je kans en maak € 25,00 euro over.  Wat je daarvoor terugkrijgt? Je krijgt dan zes keer per jaar ons zeer informatieve HartbrugMagazine met vlot leesbare en interessante verhalen en weetjes. Een Magazine met daarin het uitneembaar katern van HartbrugReizen. Je krijgt daarnaast van ons de Hartbrug Jubileum Extra. En als donateur kun je altijd een beroep op ons doen voor ondersteuning en hulp. Want de zorg voor jouw hart gaat ook ons aan het hart!

We sturen je dan een betoverende edelsteen, een kristal dat volgens oude volkeren een geneeskrachtige werking heeft. Voor wie er niet in gelooft: baat het niet, dan schaadt het niet! Het is in elk geval een prachtig sieraad. 
 
Een hartaandoening heeft een grote impact op mensen. Dan is het fijn als je ergens terecht kunt voor hulp en advies. Goed om te weten: zonder jou zijn we nergens!
 

Reacties (2)

 • afbeelding van Mevr. A.M. van Gorukum
  Mevr. A.M. van ... ( )

  Waarom krijgen alleen nieuwe donateurs een cadeau en mensen die al jaren een donatie doen niet?

  feb 05, 2020
 • afbeelding van Marly
  Marly

  Hartelijk dank voor uw reactie. In dit artikel staat vermeld 'Onze donateurs krijgen allemaal zo’n hartje thuis gestuurd.' Uiteraard ontvangt u dit cadeau dus ook, als u al jaren een donatie doet. Dit ontvangt u bij de tweede uitgave van HartbrugMagazine, die u eind april ontvangt.

  Met vriendelijke groet,

  Marly van Overveld
  Hartpatiënten Nederland

  feb 05, 2020

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.