default-header
HomeNieuwsHartNieuws en Gelukshartjes

HartNieuws en Gelukshartjes

woensdag 25 maart 2020, door Hartpatiënten Nederland

Net zoals de rest van Nederland nemen wij als grootste patiënten belangenorganisatie onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze leden en medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Net zoals de rest van Nederland nemen wij als grootste patiënten belangenorganisatie onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze leden en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Daarom hebben ook wij tijdelijk aanvullende maatregelen genomen.  

Ons kantoor is nu gesloten en alle medewerkers werken vanuit thuis. Onze organisatie is daar eigenlijk niet op ingericht. Wij werken niet in ‘de cloud’. Maar inmiddels hebben we er van alles op verzonnen om ondanks alle beperkingen door te kunnen werken. Telefonisch en per mail zijn wij weer uitstekend bereikbaar en de post verzorgen wij ook.

Gelukshartjes

Op dit moment is er een groeiende belangstelling voor ons exclusieve edelstenen gelukshartjes. Er is een ware rage aan het ontstaan. Kennelijk geeft het mensen in deze moeilijke tijden een veilig gevoel. Ze hebben er steun aan. Ze schenken ze aan hun kinderen, kleinkinderen, naasten. Onze medewerkers geeft het een ontzettend goed gevoel: wij zien het als een blijk van waardering voor ons mooie werk. Het motiveert om ondanks alles met hart en ziel te blijven werken voor alle hartpatiënten. Voor meer info over de gelukshartjes en om te bestellen: www.hartpatienten.nl/edelsteen. Donateurs ontvangen bij de bezorging van ons eerstvolgende HartbrugMagazine sowieso hun edelstenen gelukshartje cadeau. Donatie nog niet voldaan? Dat kan uiterlijk deze maand nog. U ontvangt dan snel uw cadeau.
 
Ik wens u veel gezondheid en sterkte in deze moeilijke tijden.
 
Jan van Overveld, voorzitter
 
 

Geef een reactie


Reacties (2)

  • Elza Maria 13 maart 2021

    Goedenmorgen! Ik wil graag wrten of i al lid ben van hartpatient, ik heb wel de hartbrug jubileum magazie

  • Elly Ramaekers 23 juli 2021

    ik heb hartbrug ontvangen, maar geen hartje.
    ik wil ook een hartje kopen, maar het lukt niet.