default-header
HomeNieuwsHans Kazàn: Een gezond mens wil wel duizend dingen, een ziek mens wil maar één ding. Beter worden!

Hans Kazàn: Een gezond mens wil wel duizend dingen, een ziek mens wil maar één ding. Beter worden!

Bekende Nederlanders

dinsdag 30 augustus 2022, door Hartpatiënten Nederland

In korte tijd verbleef goochelaar en spreker Hans Kazàn drie keer in het ziekenhuis in Spanje. De artsen konden niet ontdekken waarom hij almaar misselijk bleef. Kazàn vertelde Hartpatiënten Nederland meerdere malen over zijn hartfalen, maar was daar nu ook sprake van?

“Ja, het was een lange, donkere gang met weinig lichtjes”, knikt Hans Kazàn, “maar we zijn er gelukkig toch weer uit. Na twee ziekenhuisopnames dachten we dat het over was, maar ik moest toch weer een derde keer opgenomen worden. Wat er nou uiteindelijk aan de hand was? Een intolerantie voor bepaalde medicatie. Om dat uit te vinden is een lange zoektocht, verre van makkelijk. De artsen moesten stap voor stap dingen uitsluiten. Alles werd gecheckt. De maag, de borstkas, het hoofd – zat daar een eng kankergezwel? - alles. Daar was allemaal niets te vinden. Aan de ene kant gelukkig, maar de onzekerheid blijft dan wel voortduren. En die vreselijke misselijkheid. Drie weken lang.”

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.