default-header
HomeNieuwsEigen Hartverhalen publiceren?

Eigen Hartverhalen publiceren?

BelangenbehartigingGeen onderdeel van een categorie

woensdag 9 december 2020, door Hartpatiënten Nederland

We hebben allemaal onze verhalen. Verhalen die we koesteren of waar we mee worstelen. Wellicht willen we die graag met anderen delen. Hartpatiënten en ook een bijzonder verhaal? Over wat je hebt meegemaakt? Hoe je dingen die je overkwamen beleefde? In welke situatie maakte je dingen mee? Noem maar op. Behalve dat het opschrijven kan helpen om de rust in jezelf te vinden, kan het anderen ook helpen.

 

Wij bieden je graag de ruimte om je verhaal met ons en met lotgenoten te delen. Want ieder van ons kent de angst die je hebt doorgemaakt. De moeite die het kost om het te accepteren. De twijfels, de wanhoop en wat je deed om uit het dal te komen en wie was je steun en toeverlaat? Maar ook wat je ervaringen zijn met specialisten en huisartsen. Waren ze een baken in de woelige zee, of voelde je je juist minder goed geholpen of behandeld? Twijfel je aan de diagnose en behandeling?

 

Alle verhalen zijn welkom, zowel positief als negatief. Maak van je hart geen moordkuil! Mail je persoonlijke hartverhaal en misschien heb je wel tips voor anderen. Dan hebben anderen ook nog iets aan jouw verhaal en je merkt dat je zeker niet de enige bent….

 

Ga naar www.hartpatienten.nl/hartverhalen/hartverhaal-insturen/ of mail roermond@hartpatienten.nl en schrijf je eigen verhaal. Alvast bedankt.