default-header
HomeNieuwsEen healthy lifestyle met een kookboek

Een healthy lifestyle met een kookboek

LeefstijlMentale vitaliteitVoeding

woensdag 27 april 2022, door Hartpatiënten Nederland

Kwakkel jij al jaren met jouw gezondheid en heb je tal van klachten en kwaaltjes waar je maar niet vanaf komt? Volgens Tanja Faber-Baetsen (52) kan ons eetpatroon de boosdoener zijn. Samen met haar man, Lars Faber, schreef zij het kookboek ‘PUUR’. Een receptenboek voor iedereen die op een makkelijke en haalbare manier het immuunsysteem wil boosten. En die extra kilo’s liever kwijt dan rijk is! Wij gingen met Tanja in gesprek.

Tanja en Lars zijn er stellig in: “PUUR is niet het zoveelste kookboek met gezonde(re) recepten. Integendeel!” Volgens hen is het hét receptenboek dat gezond leven en afvallen stimuleert. Wat het anders maakt? “Het leert een gezonde voedingsstijl aan met blijvend effect en helpt om niet terug te vallen in oude gewoonten. En de 21-dagen challenge is een mooie uitdaging om verantwoord af te vallen en tevens een stok achter de deur,” aldus Tanja.

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.