default-header
HomeNieuwsDirecteur geeft werknemers bijzonder cadeau voor jubileum: ‘Allemaal een AED’

Directeur geeft werknemers bijzonder cadeau voor jubileum: ‘Allemaal een AED’

donderdag 6 september 2018, door Hartpatiënten Nederland

ZEVENAAR – Een goeie fles wijn, een gezellig etentje of zelfs een weekendje weg. Er zijn tal van manieren om als bedrijf een jubileum te vieren, maar bij het bedrijf DuFor in Zevenaar luisteren ze het 10-jarig bestaan wel op een heel bijzondere manier op.

ZEVENAAR – Een goeie fles wijn, een gezellig etentje of zelfs een weekendje weg. Er zijn tal van manieren om als bedrijf een jubileum te vieren, maar bij het bedrijf DuFor in Zevenaar luisteren ze het 10-jarig bestaan wel op een heel bijzondere manier op. Alle werknemers krijgen daar namelijk een AED cadeau. ‘Ze mogen zelf weten waar ze hem op gaan hangen.’

Directeur Arjen van Kempen was op zoek naar een passend cadeau voor zijn personeel. Nadat hij met zijn medewerkers een AED-cursus volgde, kwam hij op het idee. ‘Eigenlijk wist ik direct; ‘dit is het mooiste geschenk dat ik ze kan geven’. Dus toen ben ik met Jan Lankwarden (de opleider die de cursus verzorgde) in gesprek gegaan om te kijken of ik er 40 kon aanschaffen’, zegt Van Kempen. Het bedrijf heeft een vestiging in Emmen en in Zevenaar. In Emmen zijn de levensreddende apparaten vorige week aan het personeel uitgedeeld. De overige 21 AED’s, in Zevenaar, volgen deze week.

Lees verder op OmroepGelderland.nl  


Geef een reactie