default-header
HomeNieuwsDecember uitgaven HartbrugMagazine & HartbrugReizen

December uitgaven HartbrugMagazine & HartbrugReizen

maandag 3 december 2018, door Hartpatiënten Nederland

Onze tijdschriften HartbrugMagazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, deze magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen.

Onze tijdschriften HartbrugMagazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, deze magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!

HartbrugMagazine
In HartbrugMagazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. In deze uitgave staat onder meer een interview met Hella de Jonge, een verhaal achter de medicinale cannabis, in HartArts is Dr. Peyman Sardari Nia aan het woord, in HarteVrouw is er meer aandacht voor allergische reacties, en bij Young & Yearning wordt er meer verteld over goede (hart)voornemens. Ook vindt u hierin weer een actueel overzicht van de HartWachttijden, en is er aandacht voor het boek ‘Hart- en Vaatziekten? Maak jezelf beter!’
 
HartbrugReizen
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave besteden we o.a. aandacht aan de Balkan, skiën, Nederlandse bieren en honderdplussers op Sardinië. Daarnaast vindt u in deze uitgave het volledige reisprogramma voor 2019!
Bekijk hier online een voorproefje van HartbrugMagazine en van HartbrugReizen.
Of klik hier om een gratis proefexemplaar aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,00 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6x HartbrugMagazine en 6x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier.
 

 


Geef een reactie