De nieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, de magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!
 
In Hartbrug-Magazine staat onder andere een interview met Kees van Kooten, het verhaal van Evert de Boer, die de zeldzame genetische hartspierziekte PLN heeft, en in 'Openhartig over' vertelt arts-microbioloog Jakko van Ingen over de besmettingen van de mycobacterie. In 'HarteVrouw' leest u meer over yoga en mindfulness voor hartpatiënten. 
 
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave presenteren wij weer een aantal nieuwe reizen zoals twee kerstreizen, naar het Ahrdal en een reis naar Wenen. Maar ook naar de Moezel, Cote d'Azur en Lago Maggiore
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.
 

Reacties (1)

 • afbeelding van j.v.d.helm
  j.v.d.helm ( )

  Al jaren ben ik fan van kees van kooten,Ik heb genoten van zijn stukjes met wim de bie als Koot en Bie.Weergaloos al die typetjes en de humor van die twee.Weergaloos,
  Graag kwanm ik in aanmerking voor een gratis exemplaar Leve het welwezen over zijn hartziekte.Ik ben lid van de patiëntenvereniging en heb een hartaanval gehad.Heb nu een stent.
  Vr,gr,jose.vandenhelm@gmail.com

  okt 13, 2017

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.