De nieuwste uitgaven van Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen zijn weer uit!

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, de magazines worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!
 
In Hartbrug-Magazine staat onder andere een interview met Bart Chabot, het verhaal van Helma Verhoeven die haar leven te danken heeft aan assistenthond Banios, en in 'Openhartig over' vertelt cardioloog Prof. dr. Arthur Wilde over erfelijke hartziekten. In 'Life & Health' leest u hoe belangrijk bloeddruk meten is en in 'HarteVrouw' doorbreekt Astrid Kremers het taboe; angst voor seks. 
 
In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave reizen naar Istrië & de Adriatische Zee en Toscane! Maar ook 'Medicijn vergeten of kwijt op reis. Wat dan?' en de nieuwe website HartbrugReizen
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.
 

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.