default-header
HomeNieuwsDe nieuwste editie van Hartbrug Magazine is uit!

De nieuwste editie van Hartbrug Magazine is uit!

AandoeningBehandelingColumns

woensdag 29 mei 2024, door Hartpatiënten Nederland

De nieuwe uitgave van het Hartbrug Magazine ligt op de deurmat bij onze donateurs. Hartbrug Magazine is hét magazine voor hartpatiënten en hun naasten. Hierin leest u patiëntverhalen, actuele informatie, interessante interviews en columns. Ook kunt u naar hartenlust reis- en kookinspiratie opdoen. En er is uitgebreid aandacht voor gezonde leefstijl.

U leest in de nieuwe uitgave onder meer een interview met Mirjam Kaijer, oud-verpleegkundige, journalist en oprichtster van Voices for Women, de stichting die pleit voor medische zorg met aandacht voor man- vrouwverschillen. “De onjuiste diagnoses, verkeerde behandelingen, soms met de dood tot gevolg, zijn schokken en er is ook veel onzichtbaar leed.”

Verder ontdekt u waar u vooral op moet letten bij phishing. Deze editie biedt wederom uitgebreide aandacht aan gezonde levensstijl en bevat diepgaande interviews met zowel patiënten als specialisten. Reiziger Ton Goddijn vertelt waarom hij met een gerust hart op reis kan met HartbrugReizen, en er is aandacht voor een extra reis in het najaar. Mis deze kans niet om uw hart te voeden met kennis en inspiratie!

Donateurs ontvangen Hartbrug Magazine elke 2 maanden. Geen donateur maar wel nieuwsgierig naar het magazine? Cadeautje: vraag hier gratis ons digitale Hartbrug Magazine aan.

Ontvangt u het magazine liever per post? Dat kost slechts (eenmalig) 5 euro, inclusief portokosten. Meer weten? Mail uw adresgegevens dan naar info@hartpatienten.nl


Geef een reactie