default-header
HomeNieuwsDe kilo’s vlogen eraf

De kilo’s vlogen eraf

Leefstijl

maandag 31 oktober 2022, door Hartpatiënten Nederland

Jhon van Merriënboer (64) viel in acht maanden tijd maar liefst 40 kilo af en voelt zich sindsdien een stuk fitter. Hoe Jhon al die kilo’s kwijtraakte? Met behulp van zijn familie én een artikel in HPNLmagazine.

De grote verandering in Jhons leven begon vorig jaar met een wens van zijn dochter Suzanne (41). Zij wilde in de zomer van 2022 graag met haar gezin en ouders op vakantie. “We zijn in de jaren 90 naar Hongarije geweest en toen hebben we heerlijk in het Balatonmeer gezwommen,” vertelt Jhon. “Suzanne zei: ‘Pa, zoek maar een mooi huissie, dan gaan we daar met z’n allen naartoe.’” Een goed idee, vonden Jhon en zijn vrouw Toos, maar het zette Jhon ook aan het denken. “Ik wilde dan wel met mijn twee kleinkinderen kunnen zwemmen, en dat ging door mijn gewicht niet zomaar.”

----

Als lid van Hartpatiënten Nederland heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op hartpatienten.nl. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw profiel. Het zijn artikelen waar we trots op zijn en die we graag met u als trouwe lezer delen.