Cheque van bijna 1700 euro voor Hartpatiënten Nederland van sponsoractie Barrel Race

De sponsorrace die twee Roermondenaren in juni voor Hartpatiënten Nederland ophaalden tijdens hun “barrelrace” naar Hongarije heeft in totaal € 3363,00 opgebracht. Dat geld werd verdeeld tussen onze stichting Hartpatiënten Nederland, en de stichting Semmy voor kinderen met hersenstamkanker. Dat betekent dat de sponsoractie voor ons € 1681,50 heeft opgeleverd. Waarvoor wij Roy Janssen en Danny Schijns hartelijk bedanken! Zij overhandigden een cheque met het bedrag van bijna 1700 euro op 10 oktober aan onze stichting.

Opknappers
Roy en Danny knapten een oude Mercedes Diesel 220 uit 1996 op met 230.000 kilometer op de vermoeide teller. Als Team Zwelgje gingen de twee in juni mee met de MegaRun voor een rit van 2300 kilometer door Europa. De reis voerde de deelnemers door Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië naar de finish bij het Hongaarse Balatonmeer.

Bejaarde bolides
Zo’n 700 bijna decennia oude auto’s bereikten toen ondanks hun bejaarde staat het Balatonmeer in Hongarije tijdens een avontuurlijke barrelrace voor het goede doel. Beide barrelracers betaalden de auto en de opknapkosten, evenals diesel, verzekering, belastingen en overnachtingen, helemaal uit eigen zak. De aanschaf van de auto kostte 750 euro. Beide rijders hadden zich ten doel gesteld minstens duizend euro ophalen. Dat doel hebben ze ruimschoots gehaald! Waarvoor nogmaals heel veel dank!

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.