paaseieren,

‘Paas’eieren over?

Maak er dan eens gehaktballen met een verrassing van. Gehakt is niet het meest slanke vlees dat er is. Door met ei gevulde gehaktballen te maken, zorgt u voor een verrassing aan tafel. Zo’n gehaktbal bevat meteen wat minder calorieën dan met een gewone gehaktbal. Perfect om de hardgekookte eieren op te maken die u van Pasen overheeft.
 
Neem voor 4 personen 4 hardgekookte eieren. Meng 200 gram rundergehakt met fijngeknipte verse kruiden zoals bieslook of peterselie. Verdeel het gehakt in 4 porties en wikkel ieder ei in een portie gehakt. Wentel de balletjes door losgeklopt eiwit van 2 eieren en daarna door paneermeel. Bak de balletjes in een beetje olie tot het gehakt gaar en bruin is.

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.