Magazine

HartbrugMagazine

Met HartbrugMagazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook artsen, hun verhaal. We berichten op een eerlijke, onafhankelijke manier over alles wat met gezondheid te maken heeft. We bieden achtergrondinformatie, reistips, recepten en wetenswaardigheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om positiviteit over te brengen op onze donateurs, daarom hebben we in iedere editie het item positief. HartbrugMagazine verschijnt zes keer per jaar en wordt verzonden aan onze donateurs.

HartbrugReizen

In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! HartbrugReizen verschijnt zes keer per jaar en wordt verspreid onder donateurs.
 
Bij een donatie vanaf € 25,00 per jaar ontvangt u zes keer het tijdschrift HartbrugMagazine (met daarin het uitneembaar katern van HartbrugReizen) en wekelijks de digitale Hartflits. Ook kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten inclusief medische en juridische adviezen.
 
Wilt u een proefexemplaar van HartbrugMagazine en HartbrugReizen ontvangen? Vraag deze dan hier aan.
 

Puzzeloplossing

Voor het insturen van de oplossing van de puzzel uit de magazines klikt u hier.