Magazine

HartbrugMagazine

Met HartbrugMagazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook artsen, hun verhaal. We berichten op een eerlijke, onafhankelijke manier over alles wat met gezondheid te maken heeft. We bieden achtergrondinformatie, reistips, recepten en wetenswaardigheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om positiviteit over te brengen op onze donateurs, daarom hebben we in iedere editie het item positief. HartbrugMagazine verschijnt zes keer per jaar en wordt verzonden aan onze donateurs.

HartbrugReizen

In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! HartbrugReizen verschijnt zes keer per jaar en wordt verspreid onder donateurs.
 
Ook kunt u ons vinden in wachtruimtes, hier ligt een speciale gratis editie van HartbrugMagazine. 
 
Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks maar liefst 12 tijdschriften (6 x HartbrugMagazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier.
 
Wilt u een proefexemplaar van HartbrugMagazine en HartbrugReizen ontvangen? Vraag deze dan hier aan.
 

Puzzeloplossing

Voor het insturen van de oplossing van de puzzel uit de magazines klikt u hier.