nu is mijn bloeddruk wat te hoog

na een operatie met 2 omleidingen in 2003 gaat het mij goed. alleen is het altijd ergelijk als je de medicijnen moet halen die je door de cardioloog zijn voor geschreven en waar je goed op reageert altijd anders en dan wijger ik deze dan is er ophef en de woorden het is precies het zelfde,dan vraag ik mij af waarom dan verandere?volgens mij is de aphoteek een suppermarkt wie is de goedkoopste. na vele malen te weigeren heb ik nog altijd die medicamenten gekregen die ik had, maar nu had ik opeens hoge bloeddruk en direct maar weer pillen,maar ik ben een vriend van natuur geneesweize en heb toen knoflook drages gehaald ( vogel) en dat doet het ook alleen de arts is niet blij maar ik wel geen bijwerkingen wekte alleen niet zo snel als de pillen maar dat hoeft ook niet. met de pillen voor het hart ben ik wat terughouden en neem ze mooie. nu hoor ik dat de pil acetylsalicylzuur weer slecht is voor dloedarmoede ,dus dan gaan we die ook maar halveren.wil langer leven als de apotheek. waarom is er niet een onderzoek met bloed afname of je bepaalde pillen nog moet gebruiken. maar naar mijn menig is het eenverkoop punt. met de gedachten je eet toch ook altijd waarom danook niet die pillen. wees zelf wat mondiger en laat je niet altijd maar vol proppen . wat ik kan vervangen op homeopaat middelen doe ik. 

Reacties (4)

 • afbeelding van Hans Witteveen
  Hans Witteveen ( )

  Herken en beaam je standpunt volledig. Heb die ervaring niet alleen bij medicijnen voor het hart. Het is toch belachelijk dat een cardioloog niet op de hoogte is van het 'merk' Vagrecor' en dat ik hem moet vertellen dat het gewoon Valsartan is! Vind het voortdurend wisselen van merken voor een en hetzelfde product dan ook schandalig en belachelijk. Merken WIJ er iets positiefs van?? Graag zou ik het verschil in kosten terug zien op mijn medicijnenrekening.

  aug 02, 2017
 • afbeelding van carin50
  carin50

  heb dezelfde ervaring met medicijnen voor het hart maar ook voor de antistolling, ik wil alleen steeds dezelfde fabrikant en dat moet ik dan zelf betalen .  het verschil  is vaak minimaal een paar euro duurder. krijg niets terug van de verzekering. Ik vind dat ze de goedkoopste dan moeten vergoeden en het verschil zelf betalen  dat zou eerlijk zijn,  heel vervelend dat gedoe steeds bij de apotheek

  aug 15, 2017
 • afbeelding van hippo
  hippo

  Dat voortdurend wisselen van medicijnen is niet te wijten aan de apothekers, dat hebben we te danken aan die minkukels in DenHaag, PvdA en VVD dus.

  hippo

  aug 22, 2017
 • afbeelding van Lisa
  Lisa

  Ja..... Haagse domme dwingende regeltjes..... :).

  Generieke pil is goedkoper, maar niet in effect ( men krijgt meer bijwerkingen > naar de dokter > onderzoeken > meer euro's)

  Er zitten andere (en goedkoper geproduceerde) stoffen in... hoe goed is de controle daar op? En in die goedkope samenstelling is nooit de werking van de pil getest (of veiligheid).

  Het verschil in (bij)werking wordt vaak opgemerkt door gebruikers.... maar naar hen wordt helaas zelden geluisterd.

  dec 05, 2017

Geef een reactie

Plain text

 • Geen HTML toegestaan.
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.