Juridische informatie

Wij staan onze donateurs graag bij met juridische informatie. Heeft u een geschil of wilt u iets aan de kaak stellen? Bel ons en wij wijzen u de weg.

Donateurs van onze Stichting kunnen in beginsel gratis gebruik maken van onze juridische hulpservice. Deze service is beperkt tot vrijblijvende adviezen op het gebied van problemen welke te maken hebben met hart- en vaataandoeningen. Hierbij kan worden gedacht aan problemen met uitkeringen, arbeidsongeschiktheid, eventuele medische geschillen en dergelijke.
Het betreft een "eerste hulp" om u op weg te helpen of u meer inzicht te geven in de problematiek. Dit omdat u er vaak zonder dergelijke eerste hulp niet altijd goed uitkomt.

De juridische hulp service wordt aangeboden door een netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren en experts die u via een gratis nummer vrijblijvend uw jurisch probleem kunt voorleggen, maar ook een second opinion kunt vragen. Indien u een advocaat of expert gaat inschakelen, heeft u als donateur van onze Stichting recht op een gematigd uurtarief. Ook zijn de advocatenkantoren bereid u bij te staan op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand indien u hiervoor gezien uw inkomen en vermogen in aanmerking zou komen.

Om in aanmerking te komen voor juridische adviezen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het gratis nummer: 0800-6643825

Letselschade

Donateurs van onze Stichting kunnen in beginsel gratis gebruik maken van onze juridische hulpservice. Deze service is in principe beperkt tot vrijblijvende adviezen op het gebied van problemen welke te maken hebben met hart- en vaataandoeningen, maar ook indien sprake is van letsel bij o.a. een medische fout, verkeersongeval, bedrijfsongeval, mishandeling of zedendelict. Dit kunnen wij u als donateur aanbieden vanwege een samenwerking met een netwerk van gerenommeerde advocaten en experts die wij bereid hebben gevonden kosteloos juridisch spreekuur te doen en indien nodig een second opinion te geven. Zij beschikken allemaal over het Keurmerk Letselschade mede tot stand gekomen door Slachtofferhulp Nederland.

Indien u een advocaat of expert gaat inschakelen, heeft u als donateur van onze Stichting recht op een gematigd uurtarief. Ook zijn de advocatenkantoren bereid u bij te staan op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand indien u hiervoor gezien uw inkomen en vermogen in aanmerking zou komen. Belangrijk is te vermelden dat de advocaat of expert voor u kosteloos is indien de andere partij aansprakelijk is. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is immers in de wet geregeld dat u in het geval van letelschade niet alleen uw schade vergoed moet krijgen, maar ook deze kosten.

Kijkt u voor meer informatie op de website van het netwerk www.0800-Ongeval.nl of bel tijdens kantooruren geheel vrijblijvend via het gratis nummer: 0800-6643825