default-header

Zathros

Zathros

Aangemaakte reacties

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Werken??? #93702
  Zathros
  Deelnemer

  Hoi allen,

  Zo ook heb ik recentelijk een hartinfarct gekregen, er is een stent van 40mm geplaatst maar ik ervaar dezelfde problemen met de medicatie en heb ze vervroegd naar een uur of 6 in de ochtend. Dit heeft in ieder geval een tijdje geholpen, en heeft nog steeds zin voor mijn gevoel. Tot zo ver mijn idee er over met het innemen van de medicatie.

  Heb inmiddels weer meer last van vermoeidheid en de cardioloog had bij ontslag uit ziekenhuis al over IND gesproken ook.

  Ik heb nu nog 73% hartfunctie(meting na ontslag uit ziekenhuis) en verwacht over een maand of 3 nog een onderzoek hoe of dit heeft uitgepakt en om te kijken of de hart revalidatie voldoende heeft aangeslagen etc.

  Ik heb er echter weinig geloof in, het is erg laag drempelig zeker voor iemand die gewend was elke dag 3 tot 4 uur op de fiets te zitten maar na een ongeluk plusminus 3 jaar geleden niet meer kon. Ik ben toen geschept door een MPV en gelanceerd waarna tegen een lantaarnpaal geklapt. Hoop biomechanische klachten en pijn aan overgehouden. De cardio echter wil dat ik laagdrempelig blijf werken maar mijn gevoel/wens is natuurlijk gewoon weer op die fiets te knallen naar believen zoals ik dat al 39 jaar gewend was. Dat kon dat wel vergeten volgens hem. Hij wist tevens te vermelden dat ik al eerder 1 of 2 infarctjes moet hebben gehad in de laatste paar jaar, na overleg over symptomen kon ik precies nagaan met de cardioloog wanneer dat geweest was. Ik herstelde namelijk erg slecht van het ongeluk, ging steeds verder achteruit zelfs in de eerste half jaar maar geen van de behandelaars ging er een lichtje op helaas anders was ik dit zeker voorkomen.

  Vreemde echter was dat ik een jaar of 1,5 voor het ongeluk bij de huisarts was geweest met pijnklachten op de borst en beklemmend gevoel om de borst. Zelf merkte ik op mijn hartslagmeter hartritme problemn en heb in overleg met de arts een maand lang gemoniyord en alles genoteerd voor hem. Diverse onderzoeken gehad maar is niets concreets uitgekomen, was stress en ben tot hypochonder uitgeroepen door de huisarts, ja 'tis geen fijne praktijk meer de laatste 5 jaar, helaas moet je daar altijd te laat achter komen maar dat is een ander verhaal dat hier niet thuishoort.

  Grts

  Teddie.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)