default-header

Rianne26

Rianne26

Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Ritmestoornis na narcose? #85571
  Rianne26
  Deelnemer

  Ik drink geen alcohol, rook niet, geen drugs etc.

  De cardioloog zei cola okee, omdat het me wat meer energie geeft.
  En geen bijklachten dat ik merk.
  Ik moet het nu ook echt hebben van de suikers vanwege hun energie.

  adhdmedicatie (heb concerta) geeft me wel veel bijklachten nu, dan slaap ik bijna de hele nacht niet maar red en zeker een uur langer op school mee.

  Ik vond op NCBI wel over sick sinus dat het vaker pas openbaart tijdens of net na narcose… Het zou wat meer kunnen verklaren.

  In reactie op: Ritmestoornis na narcose? #85569
  Rianne26
  Deelnemer

  Dankjewel voor je reactie!

  Ik ben bij cardioloog geweest, zeker omdat er veel hartproblemen in familie zitten en die personen ook niet echt oud zijn geworden..

  Er is een afwijking in mijn ecg’s namelijk bij het opstarten van het hartritme ligt de focus niet bij de sinusknoop waar ie hoort maar verder, er zit een vreemde vertraging die er niet hoort te zitten.

  Voor hartoverslagen ben ik ook niet bang, ik weet dat het ongevaarlijk is, maar het kan bij mij soms wel om de 3 – 4 slagen gebeuren en het is heel vervelend omdat ik dan nog minder energie heb, probeer ik dan 50meter te lopen krijg ik kramp in m’n borstkas, voelt niet fijn 🙁

  Ik heb de fietstest gedaan en daarbij tripte mijn hart, ipv rond de 50 te bungelen schoot ie hyper naar de 170 – 180, volgens de cardioloog kan het dan geen sick sinus zijn omdat volgens haar mijn hartslag niet omhoog kan schieten… (in de info die ik vind kan het wel)
  Ze ziet dat het niet klopt maar ze weet geen oorzaak waarom m’n sinusknoop lui is.

  Rennen en joggen zal ik laten, ik ben erg snel duizelig en momenteel is een trap al ee uitdaging. Ik ben naar turnen geweest en kan kleine krachtdingetjes wel, m’n spieren doen het.
  Maar geen warming up, ik word duizelig en benauwd en ben afgelopen weken meerdere keren flauw gevallen of net niet maar wel zodanig ‘uitgeput’ dat ik 50 meter naar de bushalte niet eens meer kon redden.

  Nu staat de volgende afspraak bij de cardioloog pas over een half jaar omdat er wel een vertraging te zien is, ik probeer met veel cafeine en m’n adhdmedicatie toch maar m’n hartslag wat op te peppen want anders is het heel moeilijk om een paar lessen op school te kunnen volgen.

  En ik ben niet bang dat m’n hart ermee op houdt, maar ik ben wel heel bang dat het zo best lang kan duren voor ik weer met de hondjes naar het park kan, naar school kan fietsen, weer echt kan sporten etc.
  Ik ben misschien verwend maar was heel erg gehecht aan de dingen die ik deed en kon.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)