default-header

Lony

Lony

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Hoge bloeddruk/ blauwe lippen etc #89346
  Lony
  Deelnemer

  Sja… ik zit er aan te denken. De reumatoloog verwees mij naar de huisarts met de mededeling dat hij dit echt moest gaan behandelen. Dus, ik doe dat netjes met de nodige tegenzin (en twijfel, zie hierboven) en dan heb ik dit. De huisarts vroeg nog of ik er klachten van heb… dus ik zeg met mijn domme kop nee. Maar het oorsuizen, hartkoppingen etc heb ik niet meer durven te vertellen.

  Dit werkt voor geen meter zo. Zegt hij ook nog doodleuk dat hij het vreemd vindt dat de reumatoloog dit zei want dat staat nergens in de brief….

  In reactie op: Hoge bloeddruk/ blauwe lippen etc #89337
  Lony
  Deelnemer

  Conclusie dokter. Bij een bloeddruk van boven de 180 terug komen. Schijnt normaal te zijn voor mijn leeftijd dat je dan pas aan de bel hoeft te trekken. Nou ja, dan laat ik het er maar bij. Was wel weer een “je maakt je weer zorgen om iets wat er niet is” gesprek.

  Dus…

  In reactie op: Hoge bloeddruk/ blauwe lippen etc #89300
  Lony
  Deelnemer

  Hallo Annemarie en Nesia,

  Heel erg bedankt! Soms heb je even een kleine aanmoediging nodig. En dank hiervoor. Ik ga er direct mee aan de gang. Dit kan inderdaad niet langer zo. Ik laat nog wel even een berichtje achter als ik info heb. En tot die tijd lees ik graag met jullie berichten mee.

  Groetjes!!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)