default-header

hwi

hwi

Aangemaakte reacties

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: 40 jaar en hartproblemen? #83692
  hwi
  Deelnemer

  Hallo, ik ben nieuw net aangemeld.
  Het verhaal komt me bekend voor. Ik ben ruim een jaar geleden voor het eerst bij de huisarts geweest met pijnlijk gevoel op de borst, benauwd.
  Volgens haar was het een vorm van hyperventilatie, dus naar de oefentherapie.
  Mijn ademhaling was prima en na 5 behandelingen mocht ik wel gaan. De verschijnselen zijn nog steeds niet over en ben ook vaak erg moe. Ik dacht, misschien ijzer tekort.. Dus 2 maanden terug bloed laten prikken, was wel iets lager dan normaal, maar niets aan de hand. Nu heb ik het al een paar weken in mijn rug, moest maar een foto laten maken. Gisteren werd ik gebeld over de uitslag, er is sprake van slijtage in mijn rugwervels , dus daar moet je dan maar mee leren leven. Maar vervolgens werd er verteld dat op de röntgenfoto een verkalking van de slagader was te zien. Nou dat is schrikken, ik heb natuurlijk geen idee bij hoeveel verkalking het zichtbaar wordt op een “bottenfoto.
  Volgende week maandag een afspraak met de huisarts, gesprek en onderzoeken die gedaan moeten worden voor hart en vaatziekten.
  Ook ik ben net vorige week 43 jaar geworden, een dochter van 6 jaar oud, en dit is toch wel schrikken. Toch blijf ik denken dat dit al veel eerder had kunnen worden onderzocht nadat ik met verschillende klachten ben gekomen die hier allemaal mee te maken kunnen hebben.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)