default-header

wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen

Home Forums Hartfalen wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen wereldberoemde-hartchirurg-onthult-ware-oorzaak-hartkwalen

#93168
hippo
Gast

@Hermann1001,

Ik kan me, gelet op uw wederwaardigheden, goed voorstellen dat u ervoor gekozen hebt uitsluitend acht te slaan op wat huisarts en cardioloog zeggen.
Bij mij ligt dat anders. Mijn huisarts is prima, maar dat geldt helaas niet voor diverse specialisten met wie ik in de loop van mijn leven te maken heb gekregen en trouwens ook voor diverse voormalige huisartsen, zowel mijzelf als mijn vrouw betreffend. Echt, je moet altijd zelf ook goed blijven nadenken en informatie inwinnen. Wat bijvoorbeeld te denken van een (vervangend) huisarts die mij, ik was toen 66, wist te vertellen dat op mijn leeftijd geen hernia meer voorkwam. Ik kon een homerische lachbui maar ternauwernood onderdrukken. Ik had op internet een exacte weergave gevonden van wat mij toen teisterde, hernia dus. een straatgenoot , toen al de 70 voorbij, had zich in Duitsland laten opereren aan zijn hernia. Ik zal u de andere voorbeelden besparen van medisch onbenul, maar het zijn er aardig wat.
Als uitsmijter: lees eens wat dr.Graveline, Amerikaans arts overkwam en hoe daar door zijn behandelende specialisten op werd gereageerd. Stuitend!

een gezond 2016 toegewenst