default-header

Re:Wij kunnen u helpen!

Home Forums Voeding Jammer Re:Wij kunnen u helpen!

#83341
Lisa
Deelnemer

Okee Marjolein, ik zal het uitleggen 🙂 (al wilde ik er verder geen energie in steken).

Een lotgenotenforum is (in het algemeen toch :dry: ) niet bedoeld voor gratis reclamemakerij voor een eigen toko en bepaalde merkprodukten, en als iemand, die zich net registreert, binnenvalt met – als eerste bericht – duidelijk reclame voor – (voor mij nog mysterieus blijvende) – produkten, dan vind ik dat ongepast.

Als jullie reclame willen maken voor jullie misschien wel geweldige produkten, kan dat (sinds ca 14 nov 2008) elders op deze site, namelijk via Google Ads (dat kost wel een beetje, en hartgenoten.nl zul je dan ook om toestemming moeten vragen (denk ik, ik weet niet precies hoe het werkt 😉 )):

Zie het bericht hieronder van hartgenoten.nl over advertenties:

Advertentie op Hartgenoten 14/11/2008 – 14:49
Beste Hartgenoten,

Zoals u misschien al heeft opgemerkt, zijn er op Hartgenoten.nl advertenties van Google geplaatst. Wij hopen dat u begrijpt waarom wij dit doen en willen u middels dit extra nieuwsbericht op de hoogte hier van brengen. De advertenties die geplaatst worden zijn gebaseerd op de inhoud van de pagina.Dit betekent dat wanneer er een artikel geplaatst wordt die betrekking heeft tot het stoppen met roken, er advertenties geplaatst worden van bedrijven die helpen met het gevecht tegen een sigaret.

Wij zitten er bovenop om advertenties die niet geschikt zijn voor Hartgenoten.nl te verwijderen. Mocht u onverhoopt toch een advertentie tegenkomen waar van u vindt dat deze niet door de beugel kan, mail ons dan de advertentie en het internetadres dat bij de advertentie hoort. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk verwijderen. Om bovenstaande reden kunnen wij u niet garanderen dat Hartgenoten.nl achter de inhoud van iedere advertentie zal staan.

Met vriendelijke groet, Hartgenoten.nl

Groet, Lisa.

PS: ik zie net pas (15.55 uur) dat je het oorspronkelijke bericht hebt aangepast: het stukje over dat wij ook er mee “rijk kunnen worden” is weggehaald.