default-header

Re:Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen?

Home Forums ICD Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen? Re:Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen?

#87684
Anoniem
Inactief

Hoi Blanda, ik ga onder plaatselijke verdoving…alleen dit duurt vier uur omdat het dus een 3 draderige ICD is, die 3e draad schijnt het meeste werk te zijn..

ik begrijp dat jij nog een lekkage heb..die is nu bij mij weg..die van mij dateert vanuit 1999, waar ik toen voor geopereerd ben, alleen toen bleek mijn aorta te wijd te zijn waardoor mijn hartklep dus niet goed functioneerde..daarom heen hebben ze een tube gezet.

Helaas bleef mijn hartklep wel te lekken en om verder achteruit gang tegen te gaan ben ik in 2007 geopereerd en heb een nepklep gekregen..

ik heb ook inderdaad een onderbreking van mijn geleiding..normaal gesproken moet een gezond hart dit opvangen..maar ja..dat is mijn geval dus niet zo…en toen kwamen ze eerst met de pacemaker…maar gezien mijn EF van 33% is het toch een ICD geworden..

Nee..ik zie er totaal niet tegen op…het is een veel lichtere ingreep dan een open hart operatie…en daar heb ik er al twee van achter de rug…

ik hoop ook dat mijn conditie verbeterd…want een stukje fietsen is een crime..en een eind wandelen ook…

Ben gelukkig een optimist…en dat scheelt wel een jas…whahhahha..nu met dit weer wel nodig..want het regende net hier..toen we de honden uit lieten..

nou ..als je nog vragen heb…vraag gerust