default-header

Re:Wie heeft advies.

Home Forums Algemeen Wie heeft advies. Re:Wie heeft advies.

#83100
treffers84
Deelnemer

Dag Lisa,

Er is een trombosebeen geconstateerd in december. Vanaf die tijd sta ik onder controle bij de trombosedienst. Ik kreeg eerst een soort tabletten waar ik er wel 12 op een dag van moest nemen (na opbouwing) maar dat deed niets. toen heb ik na 7 weken andere gevraagd dat werd femprocomon. Toen ging het twee weken goed en zat er twee weken tussen de prikbeurten helaas was het afgelopen maandag helemaal mis >9,9. Ik moest acuut naar de apotheek en kreeg daar vitamine K.
Maar nu ben ik vorige week op controle geweest bij de internist (destijds ging het via de spoedeisende hulp in het weekend) was de eerste keer en meteen de laatste keer. Zij keek nergens verder naar, ik vertelde wel dat ik me helemaal niet goed voel maar ze reageerde daar kijkt de cardioloog naar. Ik sluit het dossier want je was gewoon een pechvogel, helaas zijn die er ook. Op mijn vraag of het nog zin had om uit te sluiten dat het opgelost is in mijn been of dat er verder iets met de stolling mis is (gezien ik ook moeilijk instelbaar ben voor de trombosedienst) zij ze dat doen we niet na één keer als je het nog eens kijgt kunnen we verder kijken.

Ik vind het fijn dat mensen op mijn schrijven reageren het geeft je soms weer ideën die ik kan gebruiken voor het consult bij de cardioloog.

Dank Cora