default-header

Re:Welke dieeten heeft U al geprobeerd ( en werken ze ????? )

Home Forums Gewicht Welke dieeten heeft U al geprobeerd ( en werken ze ????? ) Re:Welke dieeten heeft U al geprobeerd ( en werken ze ????? )

#82733
crealena
Deelnemer

hoi job pieter, ik zie nu pas dat ik reactie had. ik heb dat kookboek, 365 dagen bij de weight watchers besteld voor 19,50 er komt 5 euro verzendkosten bij. ik heb het van mijn verjaardags geld gekocht. De recepten zijn heerlijk er is er nog niet een geweest die ik niet lekker vond, nou eentje dat was een thaise kabeljauwschotel, die vond ik iets te pittig. maar alles vond ik lekker.

Toevallig vandaag nog een speculaastaart gemaakt. voor 8 personen, per punt zo ongeveer 210 calorien, maar ook weer lekker. En ja, ik ben groot , ben ook een grote eter en moet zeggen dat ik het zelfs niet altijd op kan of zelfs mudvol zit af en toe.

Voor ieder die van lekker en gezond eten houd en op moet letten met vet en zout is het echt een grote aanrader!!!! Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt ook al hoef je niet te lijnen, want mijn “mannen”eten lekker en gezond en zoutarm met mee en ik hoor ze niet klagen!

weet je wat prettig is, je mag heel veel dingen önbeperkt eten zoals pasta aardappelen rijst kwark roggebrood kip vis mager vlees”enz.
Ze noemen het een verzadigende portie mag je daar van hebben voor een vast aantal punten/calorien,dus eten tot je vol zit met die producten, ik ben er erg enthousiast over. En er staat precies bij hoe je het moet klaar maken en je hebt er echt geen hogere kokschool voor nodig, iedereen kan het, maar als je moet afvallen , moet je er ook wat voor over hebben en doorzetten,maar ik ben er echt een stuk lekkerder en gezeligger door gaan eten en wens dat iedereen toe die op moet letten met zijn gezondheid. groetjes van leny

ps. Je kunt het jezelf goedkoop en duur maken. Ik koop heel veel bij de LIDL of Aldi, vb. zalm die koop ik voor heel goedkoop terwijl verse zalm heel duur is al smaakt dat wel lekkerder. Nee het zijn vaak standaard boodschappen die je nodig hebt. En verse groenten haal ik bij een boertje, fruit ook, vlees haal ik bij een goedkope slager en de magere kaas op de markt. het is maar net wat je wilt je kunt het echt heel lekker maken met goedkope gewone boodschappen en is het eens niet je smaak of ding dan neem je toch gewoon een andere dag als voorbeeld of een eerdere dag als je die wel lekker vind. je kunt het hele boek gebruiken en nemen of zoeken wat jij lekker vind. Ze hebben een indeling gemaakt op seizoen , dus dan ben je ook al goedkoper uit met de boodschappen. maar als je zuurkool in de zomer wil of ijstaart in de winter, dat kan je zelf bepalen. het zijn voorbeeldmenu’s met dagelijks recept, die je ook in de index weer op categorie zoals vlees, vis ,toetjes taart enz. kunt opzoeken. Succes!!