default-header

Re:Wandelen: afleiding,conditie of plezier?

Home Forums Sporten Wandelen: afleiding,conditie of plezier? Re:Wandelen: afleiding,conditie of plezier?

#87408
Wandeltheo
Deelnemer

Dames allebei bedankt en nee, ik zal het niet te gek maken, kan trouwens ook niet, want ik loop samen met mijn vrouw, dus zij past op mij. En ik op haar, want we weten nu al dat zij het heel moeilijk zal krijgen dit jaar, vanwege haar heupklachten. Eigenlijk veel vitaler en gezonder dan ik, maar ik zie het ook bij mijn wandelvrienden; hoe gezond ook, op onze leeftijd krijgt eenieder wel wat.

Houden er rekening mee, dat zij niet alle 4 dagen kan uitlopen. En nog met die regen in het vooruitzicht, tja waarom begin je er dan aan, hoor ik jullie zeggen.
Ja, dat is nou precies de kick, het virus dat er voor zorgt, dat 45.000 mensen beweegt tot deelname. Je wilt er gewoon bijhoren, aan die ene familie, die jou een keer per jaar dat kippegevoel bezorgt (het 4-Daagsegevoel) iets wat niet verder uit te leggen valt.

We hebben een paar poncho’s gekocht, (we lopen in de regen weliswaar liever met een paraplu, maar dat is vanwege de drukte niet te doen) we beginnen er gewoon aan en zien wel hoe ver we komen.
Precies net zo als jullie hartgenoten, wanneer je aan een kuur of behandeling begint. Alleen met dit verschil, dat wij het wel iets meer zelf in de hand hebben. Ook dat is leuk.