default-header

Re:Verre reizen

Home Forums Reizen Verre reizen Re:Verre reizen

#82754
Nicc
Deelnemer

Heey Job,

Bedankt voor het welkom heten. 😉 Ik kwam op de site terecht op zoek naar wat informatie, maar vind het forum erg nuttig. Zowel voor de informatie van anderen, maar zeker ook omdat je hier de kans krijgt om met andere te praten en hun kijk op bepaalde zaken te weet komt.
Ik ben inderdaad nog redelijk jong, 21 jaar. Maar ik ben toch echt blij dat ze er achter zijn gekomen dat ik een te trage hartslag heb in combinatie met een AV-blok. Dan nu maar jong een pacemaker, dan weet ik in ieder geval zeker dat ik rustig oud wordt.
Maar Afrika is eigenlijk al een hele tijd een droom. Op de basisschool hadden we een uitwisselingsleerling die een jaar bij ons bleef. Ze had altijd de meest prachtige verhalen en foto’s. Lang niet alles is daar natuurlijk perfect, maar het is zeker iets dat ik zelf mee wil maken. Ben nu aan het kijken om een rondreis met Shoestring te doen. De grote lijn van je reis wordt dan voor je gepland, maar je krijgt nog genoeg vrije tijd om zelf invulling aan te geven. Qua land denk ik nu aan Madagaskar, maar voordat ik daadwerkelijk ga kan dat nog tien keer veranderen. 😉
Maar waar ben je allemaal geweest? En dan doe je een rondreis? Ben benieuwd. Reisverhalen zijn altijd leuk. :silly:

En Anneliese, op een gegeven moment merk je vanzelf dat de tijd ‘rijp’ is voor Mexico, om het zo maar te zeggen. En voordat je het weet heb je dan die reis geboekt. En als het dan zover is… geniet er dan lekker van! Het schijnt dat Mexico echt prachtig is. :laugh: