default-header

Re:Verre reizen

Home Forums Reizen Verre reizen Re:Verre reizen

#82947
Nicc
Deelnemer

Het is zeker allemaal erg spannend! Ik wil eerst een tijdje op mezelf wonen, voordat ik met iemand ga samenwonen. Daardoor zal het ook geen groot appartement worden. Maar op een gegeven moment is het gewoon fijn om een plekje voor jezelf te hebbe.
Het huis waar ik afgelopen zaterdag ben gaan kijken was in Nieuwegein (in de buurt van Utrecht), maar viel helaas nogal tegen. Dat kwam vooral doordat er heel veel geklust moest worden en daar heb ik op dit moment geen zin/tijd/geld voor. Het plafond was bijvoorbeeld zwart geschilderd, de tegels in de badkamer waren gebarsten, de verwarmingsbuizen liepen over het plafond (?) en de hele buitenboel zou geschilderd moeten worden. Iets teveel werk dus. 😉
Ondertussen heb ik een ander huisje op het oog. Dat is in Overvecht, Utrecht. Wil er wel even bij zeggen dat die wijk helemaal niet zo erg is als je wel eens op het journaal hoort. 😉 Oke, het is geen modelwijk, maar ik durf daar zeker nog over straat te lopen. Hopelijk kan ik daar binnenkort ook eens een kijkje gaan nemen!
Als iemand trouwens nog tips heeft voor het kopen van je (eerste) huis, dan zijn die zeker welkom. 😉