default-header

Re:Verre reizen

Home Forums Reizen Verre reizen Re:Verre reizen

#82849
Mar666
Deelnemer

Job Pieter Tent : we gaan waarschijnlijk al in september, en we blijven daar misschien tot februari ^^ Is nog niet bekend, ik heb nu net de foto van de bus gezien die de vriend van ons aan het bouwen is. Want als alles goed gaat, en we kunnen daar een bedrijf starten, willen we daar naar toe emigreren. (ik weet ook hoe dat moet als hartpatient zijnde, zal niet makkelijk zijn maar toch is het te doen). Ik kan ook al medicijnen voor een half jaar meenemen.

Joop Hendriks : We zullen landen in Auckland (heb al een aantal webcams opgezocht van alle steden enzo daar) en ik weet dat het het mooiste land is. We gaan al in de lente er naartoe, gewoon 2 retourtjes halen (scheeld ook ontzettend in de kosten hihi) en dan steeds verlenging voor de terug reis halen. Het schijnt dat we geen enkeltjes kunnen halen, anders kom je het land niet eens in.

Het lijkt me super om daar kerst te vieren lekker aan het strand, en de mensen daar zijn erg relaxed. Ben al overal aan het rondkijken over NZ, om zoveel mogelijk te weten te komen. Ik weet dat de NZ dollar ongeveer de helft van de euro waard is, plus dat we dagelijks met onze vriend daar praten 😉
Met eten zal ik wel moeten opletten, ben tenslotte hartpatient 😛 maar we gaan zelf koken en in restaurants eten. Ik zal zeker je tips lezen, want ik weet natuurlijk niet genoeg… er is weinig over te lezen als je als hartpatient naar NZ toe wilt gaan helaas.