default-header

Re:Tweede Hart Operatie ± 1jaar na eerste., Lotgenoten gezocht!

Home Forums Hartkleppen Tweede Hart Operatie ± 1jaar na eerste., Lotgenoten gezocht! Re:Tweede Hart Operatie ± 1jaar na eerste., Lotgenoten gezocht!

#87648
Marcus
Deelnemer

Hallo Wilma, je komt zeker in aanmerking voor de Coaguchek. Dat is het zelf meet apparaatje. Het bevalt mij uitstekend en wil absoluut niet meer anders. Je moet je idd in de vinger prikken, het werkt hetzelfde als met bloedsuiker meten. Volgens mij kom je pas in aanmerking voor zo’n apparaat als je een tijdje stabiel (de INR waarde) bent. het is heel normaal dat je nu nog niet stabiel bent, je bent immers volop aan het herstellen van een fikse operatie. Ik gebruik fenprocoumon als bloedverdunner, die is lang werkend en bevalt me prima. Ik heb een stabiele INR waarde, al bijna een jaar. Je kan het aanvragen via je trombosedienst, alles wordt vergoed, het vergt wel discipline van je. Je mag maximaal 2 weken niet prikken, dat is niet erg want het hele verhaal duurt niet langer dan 5 minuten, dit is inclusief pakken van het apparaat, klaarmaken, prikken en uiteindelijk ook je doseerschema zelf maken. Let op, in alles wordt je goed begeleidt en je blijft voortdurend onder toezicht van de TD. Zelfdoseren leer je ook en is prima te doen.
Je houdt alles via internet bij, daar log je ergens in, maakt je schema, vult je INR in en klaar. het bevalt mij allemaal goed.
Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik ze graag van je. Dit is het verhaal in vogelvlucht.
Grtn marcus