default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82242
Sjarel
Deelnemer

Anneliese schrijft: [quote]Ik denk niet dat dit helemaal de bedoeling van het forum is[/quote] – interessant! Wat is de bedoeling van dit forum? Is het niet zo dat de deelnemers dat uitmaken?

Het kan toch niet zo zijn dat van bovenaf mensen van de stichting sturen en vertellen wat al dan niet de bedoeling is? Voor zover ik begrepen heb is dit forum bedoeld voor om het even wie eraan wil deelnemen. En dat er vrijheid van meningsuiting geldt?

Ik vind het juist goed dat mensen op dit forum hun hart luchten. Dat is niet alleen goed voor het hart. Dat maakt de discussie helder, het debat wordt op het scherpst van de snede gevoerd. En daarbij vallen inderdaad wel eens onvertogen woorden.

Maar, Anneliese, jij neemt zelf ook een duidelijk standpunt in: geen rokers in je omgeving, zoals je aangeeft. Oké, respect, maar dat betekent wel dat je partijdig bent, een standpunt inneemt. Dan word je oproep wel erg gekleurd, en zeker niet onpartijdig. Je wekt de indruk deelnemers die zich uitspreken tegen rokers en al wat daarmee samenhangt, de hand boven het hoofd te houden.

Dat mag. Dat respecteer ik. Maar om vanuit die positie te stellen dat het afgelopen moet zijn met de manier waarop gedebatteerd wordt, vind ik dan wel merkwaardig.