default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82211
Anoniem
Inactief

Melanie schrijft:
[quote]Het gaat over een verbod in de HORECA. Dat is een plek waar mensen heengaan voor GEZELLIGHEID. En weet je waar nog meer voor? ALCOHOL!!!!!!!!! Ook enorm schadelijk voor de gezondheid. Dus mensen die niet drinken kunnen pas uitgaan als er geen alcohol meer wordt geschonken dus dan schaffen we dat ook maar af.[/quote]
Zeg!! Komt dit door het stoppen? Je hersenen werken niet meer zo goed, is het wel?

Hoezo kunnen niet-drinkers niet uitgaan als er alcohol geschonken wordt? Ze kunnen toch gewoon frisdrank bestellen!! En ze hebben geen last van het feit dat anderen wel alcohol drinken.
Dat hier weleens vechtpartijen door ontstaan is een feit en dat is dus ook verboden, evenals openbare dronkenschap. Verder mag je niet overal drinken waar je maar wilt. Dus, het is niet zo dat alcohol zomaar overal genuttigd mag worden.
[quote] En als er geen plek meer is in het rokersgedeelte dan zegt dat: Er is meer behoefte aan rookplekken dat niet rook-plekken. En wat zegt dat: De meerderheid moet buigen voor een minderheid……..triest. Ook niet erg democratisch.[/quote]
Nee, er was afgesproken dat er rookvrije gedeelten zouden komen. Als daar dan rokers geplaatst worden, dan is dat geen rookvrije zone meer. Oftewel: Er werd geen rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten van klanten die graag rookvrij wilden zitten.