default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82193
Melanie
Deelnemer

gast schrijft:
[quote]Tjonge jonge jonge. Wat een overdreven achterhaald gedoe hier. Wat een dramatiek. Zijn jullie echt zo zielig? Ik krijg nog bijna medelijden met deze arme mensen. Je ooit verplaatst in mensen (en dat zijn er veel) die niet tegen rook kunnen en door zo’n egocentrische lui als jullie noodgedwongen thuis moeten blijven zitten? GEDWONGEN mensen NOODGEDWONGEN. Hebben jullie helemaal geen medeleven meer? Jullie zouden je moeten schamen. Dit is niet van deze tijd. Sorrie mijnheer/mevrouw Sjarel en idem dito Dolores. In welk achtergebleven dorp wonen jullie? Staat bij de ingang van jullie gehucht een waarschuwingsbord met de tekst:

verder gaan op eigen verantwoording. Hier houdt de wereld op beschaafd te zijn.

Misschien is opname in een afkickkliniek iets voor jullie. In busines-class verschijnt met een bepaalde regelmaat een specialist in ontwenningskuren. Raadpleeg hem eens. Misschien kunnen jullie al jammerend bedelend geld ophalen om een cursus te volgen. Eerst een cursus sociaal gedrag gevolgd door een ontwenningsclinic.
Succes met het verwerken van jullie probleem. Want dat hebben jullie. Dat staat voor mij als een paal boven water.[/quote]

Hahahahaha nou eerder lachwekkend deze toevoeging aan de discussie alhoewel een toevoeging is wat teveel eer. Ik ken werkelijk helemaal niemand die noodgedwongen zit te vereenzamen omdat er mensen zijn die roken. Er zijn heus wel dingen die veel schadelijker zijn voor de mensheid dan roken. Gun ieder zn mening alsjeblieft. En veeg eens voor je eigen deur voor je anderen begint te beschuldigen en beledigen. Misschien moet je zelf eens een cursus woedebeheersing doen vooraleer je gaat doen alsof rokers de oorzaak zijn van alle wereldellende. Dat ze eerst eens spuitbussen deodorant en haarlak gaan verbieden, want daar krijg je gaten van in de ozonlaag net zoals van uitlaatgassen en mijn kinderen moet ik NOODGEDWONGEN de hele dag lees wel NOODGEDWONGEN de heel dag binnenhouden omdat mensen zoals JIJ onze lucht vervuilen. Ja come on zeg……..wat een niveau. Krijg dr bijna zin van om weer te gaan roken :blink: