default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82186
Anoniem
Inactief

Melanie schrijft:
[quote]Ik denk dat ik er beroerder aan toe ben als ik n uur langs de A73 sta uitlaatgassen in te ademen dan van een avondje stappen tussen de rokers.[/quote]
Tja, daar ga je ook wekelijks voor je plezier een uurtje staan!
[quote]
Ik ben gestopt voor mezelf omdat ik 3 kinderen heb die ik alleen opvoed om te proberen het goeie voorbeeld te geven niet omdat de regering dat van me wil.
[/quote]
Echt heel knap. Vooral doorgaan!
[quote]
Ondanks dat vind ik het ook belachelijk het rookverbod in horeca. Terwijl Roermond altijd een bruisend uitgaansgebied heeft gehad terwijl het nu elke vrijdagavond uitgestorven is. De “grotere” gelegenheden zijn zelfs gesloten. Ik vind het hoort erbij en je kan zelf kiezen of je daar naartoe gaat of niet. Ik vind dat een kastelein zelf het recht moet hebben om e bepalen of hij?zij meedoet aan het rookvrij op stap gaan.[/quote]
De keren dat ik, na het invoeren van het rookverbod, op stap ben geweest, hing het overal met de benen buiten. Echt volle bak. In uitgaansgebieden, wel te verstaan.

Wat mij betreft wordt er een uitzondering gemaakt voor kleine kroegjes, gebasseerd op omzet of ligging. Buurtkroegen bijvoorbeeld, waar doordeweek hooguit 6 man aan de toog zit.
Maar in de meeste uitgaansgebieden is het gewoon toch druk.

Verder moet het uiteraard blijven bestaan voor de restaurants. Ik vind niks zo erg als rokers naast me als ik zit te eten.
[quote]
Bovendien vind ik het echt niet wereldprobleem nummer 1 .
[/quote]
Nee, misschien is het wel wereldprobleem nummer 100, maar hoeft er dan niks aan gedaan te worden.
Moeten problemen opgelost worden op volgorde van ernst?
[quote]
Kijk eens naar nucleaire testen, hongersnood, president Bush die verantwoordelijk is voor massamoord en daar ligt niemand wakker van.
[/quote]
Kom op, Melanie, daar liggen heel veel mensen wakker van. Bush is uiteraard discutabel, maar die andere problemen hebben echt wel de aandacht.
[quote]
Althans de nederlandse regering niet aan het pedo-probleem is nog steeds niets gedaan elke week zie je weer een nieuwe zaak op tv , maar het rookverbod ja daar hebben ze wel tijd en geld voor over.[/quote]
Pedo’s die gepakt worden, gaan gewoon de bak in, hoor. Maar ja, de bewijslast is vaak moeilijk rond te krijgen. Maar het is niet zo dat daar niks aan gedaan wordt.
[quote]
Belachelijk! Stel je voor er komt een verbod op autorijden omdat alle nederlanders recht hebben op schone lucht, nou wil ik het weleens beleven![/quote]
Er zijn veel klachten geweest over uitlaatgassen. Er wordt dan ook volop gewerkt aan het ontwikkelen van schonere auto’s. Nog een paar jaar en we rijden allemaal op waterstof of zonneënergie en is die uitstoot ver teruggebracht.