default-header

Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

Home Forums Roken Staatsinquisitie opent jacht op rokers Re:Staatsinquisitie opent jacht op rokers

#82401
Anoniem
Inactief

Even reageren. Want mijn wekelijkse avondje staat voor de deur.

Dat ik vroeger rookte en anderen aandeed, waar ik nu zelf last van heb, daar heb ik echt spijt van. Dat valt ook absoluut niet goed te praten.
Toen ik nog rookte, vlak voor de ontdekking van de kapotte klep, hoestte ik me ook helemaal ongans. Het was zo erg dat ik zelfs niet meer plat in bed kon liggen. En …..ja hoor, stug doorroken en flink stappen.

Nogmaals, het valt niet goed te praten, dat wil ik ook niet.

Na de operatie bleken er fysiek toch wat dingetjes anders. Ik heb veel eerder last van benauwde lucht en stuwing. Daar heb ik ook last van als het buiten warm is, en dus ook in een drukke kroeg. Als daar dan ook nog eens bij gerookt wordt, dan wordt het echt onhoudbaar.

Dit, die warmtestuwing en benauwdheid, had ik dus voorheen niet. Toen hoestte ik alleen maar de hele dag en, minder voor de familie en buren, vooral de hele nacht.

Nu hoest ik nooit meer, gelukkig. Ben al bijna 10 jaar clean. Een heerlijk gevoel. Dat zul zul jij ook wel gaan merken.

Volgende vraag: Die rookvrije kroeg is dus een multifunctioneel centrum, waar dus nog nooit gerookt mocht worden. Het bar-gedeelte is erg gezellig aangekleed en je kunt er prima stappen. Alleen jammer dat het om 12 uur dichtgaat.

Maar ik moet er nu vandoor. Ik hoop dat het wat duidelijker is.

En jij…..gewoon volhouden, hè!!