default-header

Re:Soms word ik echt pissig……

Home Forums Algemeen Soms word ik pissig…. Re:Soms word ik echt pissig……

#86108
Patrice
Gast

Beste Maria en Geertje,

Het is echt goed dat het wordt aangekaart hoor, dus ik stel voor dat het bericht gewoon blijft staan. En we zijn ‘collega’s’ onder elkaar.
Dus als er nou een stuk staat, waarvan je echt heel graag de uitleg in het Nederlands wilt hebben, schrijf dat er dan onder: ‘kan iemand mij misschien uitleggen wat er nou precies bedoeld wordt?’
Er is altijd wel iemand die even de tijd heeft om een vertaalslag voor je te maken. Mijn Engels is niet helemaal super, kan het goed lezen, ook de medische terminologie, maar in het Engels een antwoord schrijven, dat gaat me zonder woordenboek ook niet lukken.
Maar als je denkt dat er iets geplaatst is, wat belangrijk voor je kan zijn, gewoon eronder schrijven. Dan wil ik zelfs wel een poging tot vertaling voor je doen.

Groetjes en blijf kritisch, hier kunnen we tenminste iets mee. En volgens mij is Job Pieter, want dat geldt voor de meeste jonge mensen, stikgoed in Engels en hij komt ook regelmatig langs. Kom ik er niet uit, vraag ik het aan hem, of aan Lisa, want die is ook goed in Engels. Fijne dag, Patrice