default-header

Re:Reanimatie verbod

Home Forums Reanimatie Reanimatie verbod Re:Reanimatie verbod

#82090
Job Pieter Tent
Gast

Dit lijkt mij niet de manier om een discussie te beëindigen meneer Slot.

Dit gezien u duidelijk “eigen” conclusie trekt.
Mijn vader is een type die scheefgezakt in een rolstoel zit en niet fatsoenlijk in staat is zichzelf te uiten. Toch doet hij zijn best, en komt beetje bij beetje verder. U zou toch maar eens zo zijn, iemand met de ballen om vooruit te gaan….. Life coaching????
Wat ik dan apart vind is dat u die claimt veel van psychologie te weten, u dergelijke uitspraken doet op dit forum, op deze site. Deze site die mensen een beetje dient te motiveren. Hier doet u dus een uitspraak dat insinueert dat scheefgezakt in een rolstoel zitten een inferieure positie is. Nou laat mij u vertellen dat ik én de rest van mijn gezin hier sterker dan wie dan ook zijn uitgekomen. Wij hebben ervaringen die anderen niet hebben, wij hebben hier wat te delen.
Ga nu niet zeggen dat een zogenaamd uitzonderlijk geval is, want dat is het niet.

Met life coaching spreekt u mensen toch moed in om verder te gaan? Ik ben zeker geen expert…

Ik wil u niet zozeer aanvallen, maar iemand die bepaalde uitspraken doet en vervolgens geen weerwoord wenst te krijgen. Daar houd ik simpelweg niet van.

Mij lijkt deze discussie bij lange na niet gesloten. Ik verwacht zowel positieve als negatieve reacties op wat wij zeggen.