default-header

Re:pijnstillers bij bursitis en wervelslijtage

Home Forums Help?!? pijnstillers bij bursitis en wervelslijtage Re:pijnstillers bij bursitis en wervelslijtage

#85727
jchanders
Deelnemer

Hartelijk dank voor alle reacties. Vooral de beide uitvoerige reacties van wandeltheo en Betthilde zijn erg instructief.
Ik ben nu met fisiotherapie begonnen. Het eerste wat de therapeut vaststelde, was dat het geen bursitis van de heup is. Door diverse grepen en het voelen van de pijnlijke punten kwam hij er achter dat de pijn duidelijk uit de onderrug komt. Hij spreekt van een geirriteerde zenuw (vandaar de pijn ook in het rechterbeen), misschien door wat slijtage, misschien gewoon door een verkeerde beweging.
Met diclofenac ben ik heel erg zuinig, deze week maar twee keer genomen. Voor de rest probeer ik het zo goed mogelijk met paracetamol te redden. En ga gewoon wat vroeger naar bed. Gelukkig bij het liggen geen pijn.
Aan Tramadol begin ik liever niet (ik heb wel een recept van de orthopeed gekregen, maar niet opgehaald). Ten eerste vanwegen de te verwachten sufheid, ten tweede heb ik een vergrootte prostaat en dan is Tramadol ook niet goed (dat heeft me overigens de orthopeed ook niet verteld). Tja, met de leeftijd komen de gebreken.
De MRC-scan probeer ik op het moment niet te bespoedigen, aangezien ik nog steeds de hoop heb dat de zaak met de fisiotherapie en de tijd beter wordt.