default-header

Re:Onderzoek effectiviteit medicijnen

Home Forums Help?!? Onderzoek effectiviteit medicijnen Re:Onderzoek effectiviteit medicijnen

#83322
studentgroningen
Deelnemer

Ik ben, omdat ik een tijdje geen bericht had gehad, heel brutaal geweest en heb al een oproepje voor het onderzoek geplaatst in het subforum over medicijnen. Het oproepje bevat wat meer informatie, ik zal hem hieronder even herhalen:

Hoe mensen denken over medicijnen of behandelingen kan bepalend zijn voor de manier hoe ze omgaan met hun behandeling, of ze de medicijnen goed innemen en trouw naar de behandelingen gaan.

De Rijksuniversiteit Groningen zoekt mensen die mee willen doen aan dit onderzoek en die ons zo kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in de effectiviteit van verschillende medische behandelingen.
Om de vragenlijst in te vullen (duurt niet langer dan 10 minuten), klik hier: [url]https://gmw01.housing.rug.nl/cgi-bin/inferentie.pl?qst_id=5261[/url]

Ik ben heel blij dat jullie willen meewerken aan het onderzoek. Meer informatie (over verwachtingen e.d.) kan ik echter niet geven, omdat dit de onderzoeksresultaten kan beïnvloeden. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag!